woensdag 19 oktober 2011

Vlindertocht op zondag 23 oktober aanstaande door MVWoubrugge

Herinnering….. Het wordt mooi weer cijfer 8,

stel Dirk niet teleur!!!!

Nieuwsbrief  oktober no.2  Modelzeilen MVW / ANSF

Zondag 23 oktober willen we weer gaan modelzeilen met MVW. Dit keer de najaars toertocht en wel de "Vlindertocht" over het Aarkanaal naar Ter Aar en terug.

Totaal 9 km. (2 x 4,5 km).

We starten vanaf Zegerplas- zuid aan de parkeerplaats hoek Westkanaalweg / De Bijlen in Alphen aan den Rijn.

Optuigen 10.00 uur. Starten 11.00 uur. Keerpunt is sporthal de "Vlinder" in Ter Aar alwaar een versnapering kan worden gebruikt alvorens de terugtocht te aanvaarden.

 

 

Opgeven / inschrijven bij Dirk van Berkel zie e-mailadres hieronder!  Dit kan per e-mail maar ook per telefoon. Wanneer de deelname onvoldoende is gaat de toertocht niet door.

Dit heeft te maken met reserveren in de stalling, ophalen aanhangwagen, reddingsboot, buitenboordmotor en overig materiaal, etc.etc.

 

Als alternatief kan er dan vrijgevaren worden op Zegerplas of Aarkanaal naar gelang de wind maar dat is geheel aan jullie.

We hopen op een flinke deelname en uiteraard goed zeilweer. Zorg voor goeie schoenen en drinken voor onderweg.

Deze tocht is ook ideaal voor jachten e.d. en niet alleen voor wedstrijdboten. Alle klassen welkom en gratis deelname natuurlijk.

Bij twijfelachtige weersomstandigheden (stormachtig, regen) of het wel doorgaat, bel met tel. 06 - 42 33 86 67,  vanaf 08.00 uur.

 

Tot ziens aan de waterkant.

Dirk van Berkel, zeilcommissie MVW.

06 - 42 33 86 67

dvberkel@xs4all.nl

 

 

OP DE NIEUWSSITE:   https://sites.google.com/site/mvwnieuws/  kun je zien hoeveel aanmeldingen en afmeldingen er zijn voor deze toertocht, rechter kolom blad 1.

Hier staat ook een beknopt verslag van het snertrace weekend. Zij die zich reeds hebben gemeld of afgemeld moeten deze herinnering vergeten.

 

Voor foto's van het "Doldrum-Modelzeilen" op de 'snert-zaterdag' kijk dan op pagina 2:   https://sites.google.com/site/mvwblad2/ 

 

 

clip_image002 

Vlindertocht 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten