donderdag 24 maart 2011

Omloop Zegerplas zondag 27 maart a.s.

clip_image002clip_image004

 

Van de modelzeil-commissie MVW

"Omloop Zegerplas 2011"

 

Zondag 27 maart varen we weer voor de gezelligheid, een halve omloop Zegerplas. Waarom een halve, wel dat heeft te maken met de obstakels in de plas aan de westzijde waar de waterskibaan ligt. In het verleden ging het hier een aantal malen goed fout door de markeringslijnen.

We starten om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Westkanaalweg hoek de Bijlen via het Aarkanaal de Zegerplas op waar we keren in het noorden t.h.v. de voormalige insteekhaven. We varen aansluitend terug naar de startplaats. Na de pauze, (met warme soep), maken we nog een vrijwillige start voor de Aarkanaal-race, keerpunt t.h.v. de kruising "Oude Rijn".

Er zijn geen prijzen, geen inschrijfgeld geen voorwaarden voor enige klassen, iedereen kan meedoen. We hopen uiteraard op goed weer.

Bij twijfelachtige of ondoenlijke weersomstandigheden kunnen jullie kijken op de NIEUWSITE in de rubriek AGENDA BINNENKORT bij de rode teksten. Doe dit wel vroeg genoeg.

Let op: Er is bij dit evenement geen ophaalboot aanwezig. Zorg ook voor eigen natje en droogje. In de pauze is er wel warme soep.

Bij twijfel over het doorgaan bij slecht weer, eventueel 06 - 42.33.86.67 DvB.

 

Optuigen 10.00 uur. Starten 11.00 uur.

 

NIEUWSITE:  https://sites.google.com/site/mvwnieuws/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten